Vandtæt Justerbar Focusable Boliger Tilfældet for Laser Pointer på Jagt DIY Kit Vandtæt Justerbar Focusable Boliger Tilfældet for Laser Pointer på Jagt DIY Kit Vandtæt Justerbar Focusable Boliger Tilfældet for Laser Pointer på Jagt DIY Kit Vandtæt Justerbar Focusable Boliger Tilfældet for Laser Pointer på Jagt DIY Kit

Vandtæt Justerbar Focusable Boliger Tilfældet for Laser Pointer på Jagt DIY Kit

kr97.62
På lager
b1013

Stil: Mini
200000137: 200003832
Lejlighed: Home Entertainment
Oprindelse: KN(Oprindelse)
Model-Nummer: na
Mærke: laserlands

 • pn:16031021

  Vandtæt hus til laser pointer DIY kit

  vandtæt: ja

  focusable: ja

  batteri: 18650 li-on batteri

  bølgelængde: alle

  package: et sæt kit

  Attn:

  1. vær opmærksom på den venstre botton hjørne, det er et filter-objektiv, som vi har sendt som bonus gratis.det er en coated linse for røde eller ir-laser fra 700nm-1100nm.Det er sendt tilfældigt.ikke alle pakker, der har det.du kan bruge andre tætning linse i stedet.

  2. det er vandtæt.du kan finde vaskemaskine her, det er, der anvendes til vandtæt.vi sendte det tilfældigt.et eller to stk til en bolig.

  3. vi manufactuer bruge dette boliger til vandtæt laser pointer, og vi kan bruge denne laser pointer under 3meter.da købere kan ikke have det professionelt værktøj til vandtæt, anbefaler vi dig at bruge det ikke mere end 1m, fordi vandtrykket kan trykke på wate i huset, med at bryde og ld i.

  4. da vi bruger stansning mach ine til at slå laser modul til det, vi ikke 100% guruantee, at køber kan sætte modulet i den ved hånden.

  5. dette er en diy kit, vi sendte alle elementer, da pic viser til dig, men vi er ikke ansvarlige, hvis du ikke lykkes de håndholdte laser pointer ved dig selv.så hvis du ikke kan gøre dette, bedes du returnere kit til os, vil vi refundere dig minus fragt vi betalte, og køber betaler forsendelse tilbage.

  Bemærkning til Forsendelse

  Land

  Shipping tid med anbefalet air mail/e-packate

  Shipping tid ved ems/dhl/fedex express shipping

  Usa

  5-15 arbejdsdage

  3-7 arbejdsdage (ems anbefales)

  Japan, Sydkorea

  5-10 arbejdsdage

  3-5 hverdage (ems anbefales)

  Storbritannien, Canada, Tyskland, Østrig, Holland, tjekkiet, og lande i EU

  15-25 arbejdsdage

  5-7 arbejdsdage (ems anbefales)

  Spanien, rusland, Italien, Frankrig, Mexico, Malaysia, Indien, Sydafrika og i lande i Amerika og Asien.

  15-55 arbejdsdage, ( shipping tid er muligvis forsinket af post-og toldkontrol.

  5-15 arbejdsdage ( kun EMS russisk)

  Tags: focusable hvid laser, focusable ir-laser modul, focusable laser driver, focusable laser genopladelige, focusable laser punkt, 25w laser focusable, violet laser focusable, 200mw laser focusable, cross-line laser focusable, laser ttl focusable.

 • Anmeldelser (0)

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer