Genanvendelige Silikone Sugerør Sæt, Ekstra Lange Fleksible Sugerør med Rengøring af Pensler til 20 oz Tumbler Bar Party Sugerør Genanvendelige Silikone Sugerør Sæt, Ekstra Lange Fleksible Sugerør med Rengøring af Pensler til 20 oz Tumbler Bar Party Sugerør Genanvendelige Silikone Sugerør Sæt, Ekstra Lange Fleksible Sugerør med Rengøring af Pensler til 20 oz Tumbler Bar Party Sugerør Genanvendelige Silikone Sugerør Sæt, Ekstra Lange Fleksible Sugerør med Rengøring af Pensler til 20 oz Tumbler Bar Party Sugerør Genanvendelige Silikone Sugerør Sæt, Ekstra Lange Fleksible Sugerør med Rengøring af Pensler til 20 oz Tumbler Bar Party Sugerør Genanvendelige Silikone Sugerør Sæt, Ekstra Lange Fleksible Sugerør med Rengøring af Pensler til 20 oz Tumbler Bar Party Sugerør

Genanvendelige Silikone Sugerør Sæt, Ekstra Lange Fleksible Sugerør med Rengøring af Pensler til 20 oz Tumbler Bar Party Sugerør

kr30.53 kr21.06
På lager
b307

Funktion: Lager
Materiale: Silikone
Certificering: SGS
Mængde: >5
Model-Nummer: C-C08
Bar Tilbehør Type: Sugerør

 • Funktioner:

  BRED STØRRELSE: genanvendelige halm er velegnet for enhver type af tumblere, perfekt til smoothies, milkshakes, yoghurt og andre tykkere drikkevarer, også fantastisk til vand, mælk, kaffe, Juice og m.m.

  SIKKERHED BPA-FRI: Vores silikone straw er lavet af de absolut bedste materiale, premium-mad-grade silikone, 100% BPA Fri.Ideel for dig at nyde noget koldt eller varmt at drikke.

  NEM AT RENGØRE: Vores silikone sugerør komme med rensebørste, som er lange nok til at rense hele halm, Det hjælper med at holde dine halm i sin uberørte tilstand på alle tidspunkter.Nem at rengøre og tåler opvaskemaskine.

  Gennemførelsen af standarder: FDA-test, produktion af høj kvalitet.

  Mål: Længde 25 cm / 9.85 cm, ydre diameter på 1,1 cm / 0.43 cm, inderste diameter på 0,9 cm / 0.35 cm.

  Materiale: Fødevaregodkendt Silikone

  (På grund af lys, tillad mindre kromatisk aberration, tak)

  Produkt-indhold: Silikone halm + taske + rensebørste

  Mange tak for opmærksomheden til vores butik.Virksomheden har specialiseret sig i produktion og salg af køkken forsyninger og tilbehør.Vores virksomhed har i høj kvalitet fabrikker og mange fysiske butikker.Virksomhedens produkter er baseret på sikkerhed og kvalitet, og levere produkter af høj kvalitet til hver kunde.

  Grossisterne er velkommen til at købe, vil du få fortrinsret til engros pris, er du velkommen til at kontakte os.

  Vi vil være meget glade for at modtage din ordre og tak for dit køb.Vi vil arrangere den høje kvalitet, logistik, levering til dig i tide.

  Dette er en multinational parcel, så det tager lang tid at transportere.Tak for din tålmodighed.Hvis du ikke er tilfreds med logistik og kvaliteten af produkter, så kontakt os og vi vil give dig med tilfredsstillende efter-salg service.

  Tak skal du have.

  Tags: 5 børste, drink straw, glas halm, reuseable halm, cocktail, genanvendelige silicium halm, boba te halm, form penis sugerør, sjove stempel, sammenbrud halm.

 • Anmeldelser (5)

  • Momo11 11

   Very good quality. They clean up easily.

  • Vitor Skae

   very bad quality.. i put them in the garbage..

  • Montagu Olivier

   Nice and soft straws

  • Maryna7b

   super!

  • Demonsjen

   gooood

  Skriv en anmeldelse

Relaterede varer